mind growth

Sagt om os

Sagt om os

Sagt om undervisning og facilitering  om Ulla og Elise

”Utrolig behagelig lærer Hun udstråler positiv energi. Er en dynamisk underviser, der ikke gør timen tør.”
”Gi´r os kampånd og gør undervisningen spændende.”
”Har fået en masse kort på hånden som kan hjælpe mig meget fremover både arbejdsmæssigt og privat.🙂”
”Jeg syntes det har været et godt kursus. Føler jeg har fået nogle ting med mig jeg kan arbejde videre med. Det har været rigtigt gode undervisere.”
”Engageret lærere der kender materialet i dybden. Godt at få et lille spark i den rigtige retning.”
”Dejlig dynamisk lærer, der giver lyst og gnist til at arbejde videre med de redskaber og informationer som er give.t”
”Dejlig dynamisk lærer, der giver lyst og gnist til at arbejde videre med de redskaber og informationer som er give.t”
”Kompetent lærer: - God taler
- lytter
- til at stille spørgsmål”
”Underviseren gjorde meget ud af at forklare tingene til bunds.”
”- Fantastisk! Dejligt levende, afslappet men meget professionelt.”
”- Ulla var rigtig god. Fik os alle med i undervisningen. Udtrykte sig så alle kunne forstå det. Super.”
”- God, afvekslende.”
”- Meget behagelig og kompetent instruktør med afvekslende undervisning og passende hyppighed af pauser.”
”- Levende og skarpt...(på den gode Måde.)”
”- De gjorde det godt, beholdt fokus hele vejen, men var gode til at inddrage alle, også de mere stille. Havde humor, uden at det tog over, og gav god respons.”
”- Det var en meget fin måde og undervise på,- stille og roligt og du er et meget behageligt at snakke med.”
”- Jeg synes Ulla og Elise har en levende og humoristisk måde at undervise på.”
”- Ganske udmærket - undervisningen foregik meget "levende" og var heldigvis mere praktisk end kun teoretisk.”
”Dejlig energisk undervisning!”
”Elise, vores lærer, var enormt energisk, motiverende, sjov, tryghedsskabende, dygtig, tålmodig, god til at aflæse os og dermed variere undervisningen.”
”Godt at få en forståelse af, at vi alle er forskellige og at der er vilkår i mit liv, som jeg ikke kan gøre noget ved og derfor ikke bør bruge så meget energi på.!”
”Jeg tager herfra med redskaber og nye perspektiver og er generelt meget tilfreds.”
”Jeg har fået meget bedre overblik over, at "behandle" forandringer for, at få bedst muligt udbytte. Gode arbejdsredskaber modtaget, - fik gode værktøjer jeg vil forsøge at bruge og huske.”
”Jeg er mere "klædt" på til fremtidige forandringer........”
Jeg har fået en masse PERSONLIG FORANDRING!”
”Vi talte om personlig gennemslagskraft. Her fik jeg mange godt tips, som jeg arbejder videre med.!”
”Elise er en meget nærværende instruktør og rigtig god til at stille de rigtige spørgsmål. MEGET POSITIVT!”
”De to instruktører var et rigtig godt makkerpar, der supplerede hinanden godt. De var meget nærværende og gjorde stoffet spændende. Jeg er begyndt at arbejde med teknikkerne. Mappen står fremme, så jeg kan altid lige kigge, hvis der er noget, der skal opfriskes.”
”MEGET GODT KURSUS, SOM ALLE KAN HAVE GAVN AF AT DELTAGE PÅ - OG DET MÅ GERNE OPFRISKES MED JÆVNE MELLEMRUM🙂!”
”Skal give en kort gennemgang af kursusforløbet for kollegaer, da chefen for afdelingen er meget interesseret at jeg viderebringer budskabet inden de store forandringer afdelingen skal søsættes!”
”Underviserene var super fagligt dygtige og gode til at supplere hinanden.”
”Kære Elise Tak for din reminder - den er heldigvis ikke nødvendig. Jeg arbejder ihærdigt med den planlagte forandring og den har hjulpet mig meget i min hverdag.”
”Kære Elise Tak for din reminder - den er heldigvis ikke nødvendig. Jeg arbejder ihærdigt med den planlagte forandring og den har hjulpet mig meget i min hverdag.”
”Kære Elise Først vil jeg gerne igen takke for et godt kursus 🙂 Dernæst vil jeg fortælle dig, at kurset har gjort en forskel for mig. Den skype-samtale vi havde, hvor jeg oplevede, at der var én der lyttede til, hvad jeg sagde, og hvor jeg fik sat ord på, at jeg faktisk har gennem gået en krise, det har løftet noget fra mine skuldre. Jeg vidste jo reelt set godt, at det var en krise jeg gennemlevede. Jeg ville bare ikke give mig selv lov til at erkende det. Nu har jeg erkendt det - og det er faktisk rigtig dejligt. Nu kan jeg handle fremadrettet på det - i stedet for at kikke så meget bagud og pege på årsager osv. Jeg arbejder på at være mere positiv og se de positive ting. Jeg prøver at flytte fokus til det, der virker. - Samtidig oplever jeg også mere anerkendelse fra både min leder og min direktør. Jeg tænker mere over, at man jo skal kommunikere på forskellige måder, i forhold til hvem man står overfor. Vi er alle forskellige, og har hver vores måde at forstå ting på. Jeg forsøger også at bruge mindre energi på det, der ikke virker, og fokuserer på at så de små frø, som jeg forhåbentlig en gang i fremtiden skal høste frugterne af. Det er rigtig dejligt at få en reminder fra dig, det fik mig lige til at stoppe op og tænke over tingene igen, og det er rigtig godt. På den måde har jeg også fået øje på, at noget har forandret sig til det bedre. Og det er rigtig dejligt at få muligheden for at fortælle det, og ikke mindst fortælle det til dig, som reelt set er den, der har gjort, at jeg har flyttet mig. Så, TAK for det 🙂
Karen
Kreditkonsulent / Sparnord
”Kære Elise. Tak for reminder og tusind tak for nogle gode kursus-dage. Har anbefalet alle at komme på dit kursus :o) Jeg bruger nogle af dine modeller i hverdagen, husker mig selv på det er OK det jeg gør, vi ikke har mere tid end vi har, situationer jeg ikke har indflydelse på at ændre og dermed ikke stresse o.l. Små ting der er lagret og som jeg kan genkende fra dit oplæg.”
Annette
Kundemedarbejder Sydbank.
”Tak for din reminder. Det har været et godt og positivt forløb for mig. Det er helt sikkert det fantastiske kursus, der har sat tingene i gang. Jeg er blevet bedre til at være vedholdende, og hår egentlig ikke nogen modstand, som jeg havde frygtet:-):”
Hanne
Kundemedarbejder / Sparnord
”Kære Elise Tak for fremsendte og tak for to gode og berigende dage. Jeg føler at jeg har fået gode værktøjer med mig, som det er muligt at bruge i hverdagen. Små ting der er til at have med at gøre, små ting der kan gøre en stor forskel. Det skal du have tak for, og tak fordi du formidlede budskabet så godt og skabte god og tryg stemning. God weekend
Annette
Novonordisk
”Godmorgen Elise, Tak for et godt kursus omkring kompetence og forandring. Jeg har fået en masse stof til eftertanke, og håber på, at jeg kan finde en måde at bruge det aktivt på i min hverdag.”
Henrik
Forretningsudvikler / Sydbank
Kære Elise Selv tak for 2 rigtig gode kursusdage. Det er tankevækkende information – jeg håber virkelig at jeg får den fornødne tid, til at implementere alle de gode løsninger 🙂
Anja
Privatrådgiver / Sydbank