mind growth

om os

Vores vision

Sæt tankerne fri til forandring og til ny læring! Læg dertil ny adfærd og handling. Så er der ægte grobund for mere udvikling i din virksomhed.

Det ligger os meget på sinde at bidrage til forståelsen for, hvor meget tankerne og mindset betyder for udvikling, forandring og ny læring i jeres virksomhed.

Det indgår i alle vores tilbud, uddannelse og coaching

Et fixet mindset kan være en barriere for ny læring og udvikling, men det kan ændres gennem indsigt og forståelse for, hvordan man indstiller og åbner sit tankesæt. Derved opnår man at få et growth mindset. Det gør det langt lettere at lære, udvikle sig og håndtere forandringer. Alt i alt skaber det mere effektivitet og flow i din virksomhed.

I den pakke, som vi gerne vil levere hos jer, er konstruktiv kommunikation en væsentligt del af det, der giver jeres medarbejdere lyst til at åbne tankesættet op. Det er særligt vigtigt for en lærende virksomhedskultur. Vi bruger det selv, men vil gerne bidrage til, at det også bliver en del af jeres hverdag – i samarbejdet, i informationen og i ledelseseksekveringen.

De fleste mennesker vil hellere end gerne bringe deres styrker i spil på arbejdspladsen og være med til at gøre en forskel. Hvis dine medarbejdere ikke helt er kommet dertil endnu, så skal du vide, at med den rette indsats kan alle opnå et langt mere lærende mindset med de principper, der åbner tankesættet op!

Med vores indsats vil vi dertil gerne bidrage til udvikling af relationerne i jeres virksomhed. Det giver et samarbejde, der virker inspirerende og skaber nytænkning

Alt sammen i en positiv ånd, tilsat humor!

om os

Vi er to undervisere, der for ca. 12 år siden blev sat sammen for at udvikle og levere et længerevarende projektforløb med fokus på uddannelse og forandring i Danmarks største bank.

Vi havde rigtigt mange administrative medarbejdere igennem – med godt resultat. Så godt, at vi også – udover backoffice medarbejdere – fik frontmedarbejdere og stort set alle dem, der arbejde i pengehåndteringen, igennem vores forløb.

Siden har vi sammen leveret kortere og længerevarende udviklingsopgaver i flere forskellige virksomheder. Vi fandt ud af, at vi samarbejder så godt, at vi sammen skaber synergi i leverance og undervisning såvel som i indhold.

Vi udvikler til stadighed nye tilbud og målretter efter kundernes ( jeres ) behov. Vi brænder nemlig for, at det, vi laver, skal virke, skabe resultater og gøre en forskel.

69708377_10156411339341516_8542769949804855296_o-150x150


Elise Breinholt

+45 23 35 23 31
Dynamisk kropssprog, konstruktiv sprog- og spørgsmålsspecialist

Tidligere leder på 3 årig videregående uddannelse
Stifter af Breinholt ApS og medstifter af Breinholt & Højer

Har leveret kurser og workshops med følgende indhold:
Teamudvikling, Teamsamarbejde, Kommunikation, konflikthåndtering, konstruktiv dialog, Crucial conversations,
Kreativ nytænkning, Hjerne og ny adfærd, Growth Mindset
Personlig power og præsentation
Forandring og motivation, forandringsforhindringer, forandrings katalysatorer
Resiliens, Stress og trivsel
Personlig udvikling
Forskelligheder, Bias og Mindtraps

10984111_103829796633423_3311317975101099813_n-200x300


Ulla Højer

+45 30 46 60 04
ulla@mindgrowth.dk
Altid høj energi, levende storyteller og vidensbank

Har stor anciennitet fra den finansielle sektor
Stifter af HH konsulenterne og medstifter af Breinholt & Højer

Har leveret kurser og workshops med følgende indhold:
Teamdannelse, Teamsamarbejde, Teamudvikling,
Kommunikation, Konflikthåndtering, Kommunikation og samarbejde, Assertion,
Personaleudvikling, Organisationsudvikling,
Aktionsorienteret salg,
Psykologi og Selvværd, Hjernens indflydelse på ny adfærd, Personlig udvikling,
Resiliens, stress og trivsel
Læring om læring

hvem er vi

Vi har kompetencer til at udvikle lige præcist det tilbud, der passer til jeres virksomhed, i tæt samarbejde med jer.

Vi brænder for at bidrage til udvikling i jeres virksomhed. Vi er fagligt funderede og har en bred erfaring. Vi har hjertet med os, er nysgerrige og sætter os ind i nye teorier. Dertil har vi en solid viden om hvad der skal til for at ændre tanker og ny adfærd.

Vi kender den fine balance mellem formidling, aktiv lytning og inddragelse. Vi tilsætter vores stof humor og spreder den energi, der åbner for ny læring.

Vi har en udpræget forståelse for, hvad der bringer netop dig, dine medarbejdere og teams videre til mere flow, mere trivsel og højere effektivitet.

Vi har certificeringer i DISC everything workplace / DiSC Conflict / MBTI / Ennegrammmet og de 9 typer