mind growth

Medarbejderudvikling i virksomheden

Medarbejderudvikling i virksomheden

Savner du den gode holdånd på arbejdet, og er det blevet tid til medarbejderudvikling i virksomheden? Er I gode nok til at kommunikere ligeværdigt med hinanden? Vi kan skræddersy et forløb, der skaber netop den adfærdsændring, som I har brug for på din arbejdsplads. Det gør vi med udgangspunkt i jeres værdier og målsætninger.

Når vi starter en proces, der skal give enkelte eller større grupper af medarbejdere en udvikling i en bestemt retning, er det vigtigt at vide, hvad virksomheden gerne vil opnå. Derfor har vi gennem mere end et årti skræddersyet vores tilbud til det ønskede resultat. Vi har en lang track record med tilfredse kursister og et godt samarbejde med virksomheden. Undervejs har vi blandt andet leveret kurser for drifts- og servicemedarbejdere og administrative medarbejdere. I de større projekter har vi nærmest været en del af virksomheden og er blevet anderkendte for vores motiverende og engagerende metoder. Vi er stolte af den indsats, vi har leveret inden for medarbejderudvikling, og vi har mødt mange nysgerrige og motiverede deltagere. Når vi skaber forandringer, så er det helt afgørende, at deltagerne kan se meningen i det, vi formidler og sætter i værk. Derfor inddrager vi altid deltagerne aktivt i forløbet. På den måde sikrer vi, at vi skaber præcis den adfærdsændring, som I ønsker.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer til at få et bedre arbejdsmiljø, blive mere effektive eller styrke samarbejdet. Vi aftaler også indbyrdes, hvordan indsatsen skal organiseres, så I stadig kan arbejde, som I plejer. Vi ser frem til at høre fra jer.

Vi vil gøre alt for at skabe værdi for dig og din virksomhed/organisation
Vi kan designe et udviklingsforløb for jer og jeres medarbejdere, som kan styrke både arbejdsglæden og effektiviteten i jeres virksomhed eller organisation. Det kan vi, fordi vi har mange års erfaring fra forskellige brancher i at skabe konkrete adfærdsændringer. Vores styrke er, at vi formår at møde medarbejdere såvel som ledere i øjenhøjde og sammen skabe et forløb, som løser netop jeres problemer. Vi eksperimenterer, reflekterer og handler i samarbejde med vores kursister, og det gør os i stand til at åbne op for ledelsesmæssige og personlige kompetencer, som er afgørende for at skabe den rigtige adfærdsændring. For dig og dine medarbejdere.

Forløb skræddersyes således, at der tages udgangspunkt i netop jeres værdier og målsætning

Fokus på forløb kan være:

Samarbejdet i teamet – skaber vi synergi?
Kommunikation – er vi bevidste om den påvirkning, vores kommunikation har på andre?
Image – er vi bevidste om, at vores daglige adfærd er en del af virksomhedens image?
Forandring – ved vi, hvordan vi lettest kommer igennem forandringer?
Feedback – bruger vi feedback konstruktivt, og lærer vi af vores fejl?
Nye kompetencer – er det noget, vi er parate til at få?

Se mere her

Den gode kollega….

  • Kommunikerer ligeværdigt
  • Siger til og fra, og giver udtryk for sine ønsker
  • Er en teamspiller, der viser andre respekt
  • Viser forståelse og rummelighed
  • Er ansvarlig og står ved egne fejl
  • Er fleksibel og vælger sine kampe med omhu
  • Er positiv og bidrager til et godt arbejdsklima
  • Er lærevillig og klar til at træde ud af sin komfortzone

Vores deltagere

Vi har udviklet og faciliteret længerevarende Teamudviklings – og uddannelsesprojekter med et stort antal deltagere over tid hos bl.a.: