Fokus workshop for ledere

Kend dine MINDTRAPS og blinde vinkler
Hvilke falder du mest i? ………for det gør du!

Lær at styre dem, så de ikke styrer dig

Du har blinde vinkler i din tænkning. De antagelser og de bias, du har, er tankemæssigt velbegrundede i hjernens kapacitet og udviklingen gennem tiderne. Hvilke falder du mest i ( For det gør du!:-)) og hvilke vil du gerne have mere styr på.

Mindtraps er de tankefælder, som vi alle har, og som har været nødvendige for menneskets udvikling gennem fortidens simplere tænkning frem til nutidens verden med den langt mere komplekse hverdag .
Selvom vores verden er kompleks, er vores hjerne er stadig god til at snuppe de simple veje, der engang har været brugbare, men som nu kan være mindre effektive eller ganske uhensigtsmæssige.

Problemet er, at vi ofte ikke engang opdager det. Derfor hedder det mindtraps / tankefælder. De er til gavn i nogle situationer, men skadelige i andre. De er udbredte, men når du opdager dem og bliver god til at navigerer i dem, vil du opleve at nogle opgaver og samarbejdet bliver lettere. På fokus-workshoppen mindtraps kortlægger vi nogle af tankefælderne og ser på, hvordan de har været nyttige for os indtil nu i en simpel verden, og vi undersøger, hvorfor de ikke længere er gavnlige.

Mindtraps er fokus-workshoppen til dig, der ønsker at udfordre dine fastlåste tankemønstre, uanset om du er leder, eller om du bare forsøger at være chef i dit eget liv. Hvis dit liv føles mere komplekst, mindre forudsigeligt og mere forvirrende, end det engang gjorde, og hvis du synes, at dine rygmarvsreaktioner af og til fører dig på afveje, så kan denne fokus-workshop forhåbentlig få dig til at forstå hvorfor – og hjælpe dig til at se nye muligheder, skabe nye løsninger og forandringer, som vil gøre dit liv nemmere og gøre den øgede kompleksitet til en ven fremfor en fjende. 

Fokus-workshoppen mindtraps vil give dig:

 • en oplevelse af, i hvor høj grad du selv ( og alle andre ) falder i mindtraps
 • ideer til, hvordan du kan få gavn af din viden, både på jobbet og derhjemme – lige dér, hvor dit liv føles mest komplekst
 • en række spørgsmål og metoder, der hjælper dig til at opløse eller åbne dit ( eller andres) mindset

Det får du ud af at deltage:

 • værktøjer til at komme ”forbi” begrænsende mindtraps til fordel for nytænkning
 • opmærksomhed på at skabe nye løsninger og muligheder, i stedet for at hænge fast i dine sædvanlige strategier
 • forståelse for, hvordan dine mindtraps påvirker dine beslutninger på godt og ondt
 • den ”komplekse” hverdag bliver din ven, fremfor din fjende

På workshoppen bliver du præsenteret for:

 • simple hjerneforklaringer på dine mindtraps, og hvorfor de virker så vigtige
 • enkle forklaringer om følelser og tanker, du kan forholde dig til
 • strategier og metoder til at åbne et mindset
 • øvelser, der giver mening
 • strategikort, du kan tage med hjem og bruge i ”kampen” mod dine mindtraps

4 timers workshop med høj læring, der er lige til at gå hjem og bruge. Indlæg veksles med øvelser, refleksion og empatiske udfordringer. Vores tilgang gør workshoppen spændende, og der indgår humør og et glimt i øjet.