mind growth

Coaching

individuelle sessioner

Trivselscoaching / Stresscoaching / karrierecoaching /  Ledercoaching & sparring

Frigør dit potentiale – Det lærende mindset sat i spil
Min måde at møde dig på er empatisk, forstående og tilpas udfordrende. Sammen arbejder vi på, at du når det resultat, du gerne vil have, på en måde, der passer til dig.

Coaching er træning i at være bedst muligt forberedt til en konkret situation, hvad enten det drejer sig om trivselscoaching, karrierecoahcing, ledercoahing osv.

Igennem coaching sættes der fokus på måden, du forholder dig til en problemstilling på, og hvordan du får øje på dine begrænsende tankemønstre og mindtraps. Derudfra skaber vi nye kompetencer til at ”cope”.

Hvis du vil have det bedre, opnå flere resultater og træner dét, vi aftaler – får du det!

Jeg har 12 års erfaring med coaching ud fra den grundlæggende opfattelse, at både coachee og coach skal indgå i et samarbejde omkring et problemløsende fokus, hvor klienten får spørgsmål, ny viden og praktisk anvendelige værktøjer og metoder.

Derudover er det vigtigt, at de nye løsninger trænes, så hjernen kan ændres og klienten får mærkbar bedring i løbet af få sessioner.

Det kan være:

trivselscoaching

Trivselscoaching kan være mange ting. Er du bare ikke så glad og energifyldt, som du kan være? Går du med bekymringer, og er du løbet sur i din dagligdag på jobbet, får vi boostet din livsglæde og energi via trivselscoaching!

karrierecoaching

Står du et sted i din karriere med et ophør af noget, der har været værdifuldt for dig, og er den nye vej svær for dig? Mangler du energi til at komme videre? Få ny klarhed over muligheder og øget din motivation. Det kan være omkring alt lige fra opsigelse, forfremmelse, forandringer, job eller karriereskifte.

stresscoaching

Stress påvirker din hjerne og din krop, og det kan derfor være svært at overskue, hvad du kan gøre for at få ro på, lægge nye strategier og lære at håndtere stress på nye måder. Det finder vi sammen ud af og får dig i balance, afdækker dine stressmønstre og skaber grobund for ny trivsel

ledercoaching & sparring

Tør du reflektere over din egen indsats som leder? Måske har du en ubevidst adfærd, der nedsætter dine medarbejderes motivation og resultater. Hvad gør du godt – og hvad kan gøres bedre? Ind imellem opstår der konkrete udfordringer i forhold til dine medarbejdere eller dem, der er på niveauet over dig. Sammen kan vi analysere, hvad der står i vejen for den bedst mulige måde at kommunikere på, så du rent faktisk bliver lyttet til og ikke mindst, hvordan du selv kan lytte og agere mere effektivt.

Coachingsession

En coachingsession eller et forløb vil typisk indeholde disse punkter:

Noget af det, du kan regne med i hver session, er: 

Nogle af de metoder og værktøjer vi kan bruge i din coaching:

Se dine muligheder

 • session a' 1,5 times varighed 2000 ,-

  Ekskl. moms og evt. kørsel
  Kan foregå på mit kontor, på skype eller i din virksomhed

 • efterfølgende sessioner a' 1,5 times varighed 1500 ,-

  Ekskl. . moms og evt. kørsel
  Kan foregå på mit kontor, på skype eller i din virksomhed
  Der kan inddrages en Everything DiSC workplace analyse a´ 2000,-

Hjernen er plastisk og kan danne nye og mere hensigtsmæssige forbindelser og tankemønstre, så du kan få det bedre og opleve meget mere trivsel. Uanset om du er i en træls forandring, er stresset, ikke kender retningen eller blot gerne vil opleve mere trivsel på jobbet, kan vi sammen afdække, hvad der forhindrer dig i at opnå det, du gerne vil. Vi giver dine tankemønstre og problemstillinger et eftersyn, en ny vinkel og en plan, der er realistisk, så du kan påbegynde den ønskede retning allerede fra 1. Session

Vil man ændre sine uhensigtsmæssige mønstre, må man starte med at opdage, hvad de handler om, og hvad der skal ændres. Derefter skal der skabes fokus og sættes ind med ”tanketræning”. Din læringskurve starter ved 1. session. Nogle gange er en session nok. Andre gange skal læringskurven holdes fast og øges med få ekstrasessioner.

Det er et forandret fokus med din indsats, der giver dig den store ændring. Din hjerne kan simpelthen lære at sænke niveauet af de signalstoffer, der giver dig ubehag og frustration og hæve niveauet af de hormoner og signalstoffer, der gør at du har det godt og får overskud.

Med mine 12 års erfaring med coaching – ud fra den grundlæggende opfattelse at både coachee og coach skal indgå i et samarbejde omkring et problemløsende fokus – lægger jeg stor vægt på, at klienten får kvalificerede spørgsmål, ny viden og praktisk anvendelige værktøjer og metoder. Derudover er det vigtigt, at de nye løsninger trænes, så hjernen kan ændres, og klienten får mærkbar bedring i løbet af få sessioner.