Referencer

Angst / Social

”Jeg var et stort panikangst anfald. Jeg turde dårligt være til og lå bare i fosterstilling og græd. Jeg fik ingen hjælp via akutangst telefonen. Tilsidst fandt jeg frem til læringspakken hos mindgrowth.dk og har fået det markant bedre efter hver enkelt Skype-session.
Læringspakken har givet mig tryghed, ro og en fantastisk udvikling. Det har været en hård proces men efter hver eneste samtale har det givet et kæmpe skub videre.
Det er en så stor frihed/hjælp at det kan foregå på Skype, i min trygge hjemlige base og ikke langt fra hverdagens tætpakkede planlægning.
Jeg har det godt og er blevet bedre til at tage et lille skridt af gangen.
Jeg er blevet meget bedre til at vende, slippe og stoppe et ubehageligt panikudbrud med tilhørende ubehag😊og acceptere at det er okay. Og det bliver ikke længere så slemt og går hurtigt over igen”

Line Fysioterapeut 27 år

Angst / Rødme

”Efter vores sidste skype-møde har jeg oplevet en kæmpe fremgang og succes. Jeg har haft en del præsentationer for leader teamet, og det går meget bedre. Jeg bruger øvelserne med vejrtrækningerne inden præsentationen, og vælger noget at fokusere på under præsentationen. 
Idag glemte jeg helt at fokusere på noget under præsentationen, men jeg oplevede det heller ikke som nødvendigt. Efter præsentationen havde jeg svagt røde kinder, som også kunne skyldes varmen i det lille rum, men jeg kunne mærke, at det ikke var vigtigt formig, da jeg fik meget ros for min præsentation, og derfor vidste, at jeg gjorde det godt.
Jeg kan stadig godt blusse lidt op engang imellem, men det er ikke noget, som jeg lægger så stor vægt på mere. Det går derfor godtmed at træne hjernen og det bliver bedre og bedre.”

Henriette 32 år

Stress og angst / sygdom

Hej Elise! Ville lige sende dig en opdatering 🙂 Det går stille og roligt fremad, kan mærke at jeg stadig har en del fokus på om jeg er “svimmel”, men jeg trækker på skuldrene og siger pyt, og indimellem glemmer jeg det helt – hvilket er en skøn befrielse, da jeg jo ikke er svimmel – men ja jeg kan godt mærke at det er en knap jeg kan skrue op og ned på, og indimellem er jeg ikke helt opmærksom på, at jeg skruer op 😉 Hvilket ofte er i forbindelse med trælse tanker, eller når tingene skal gå lidt for stærkt. Men jeg kan mærke, at jeg har fået en bedre ro i kroppen, kan bedre “overskue”, at være træt og det er okay, når jeg ikke når alting 🙂 Der har været nogle familiære ting de sidste par måneder, som har været lidt hårde at komme igennem, så jeg tænker at det også er med til at påvirke min almene tilstand, så jeg ved at jeg er udfordret på tålmodighed, men jeg har egentlig også en følelse i kroppen af, at ja jeg har nok hele tiden kunne skrue op og ned for “svimmelhed”, jeg har bare valgt ikke at skrue på før, så en dag skal det nok komme igen. Jeg prøver hver dag at fokusere på de gode ting i livet og der er heldigvis mange ❤️ Jeg har vildt meget glæde ved at tage de positive briller på og det vil jeg benytte hver dag, også den dag hvor jeg har fået ændret mine spor helt i hjernen til ikke at tænke på om jeg måske er svimmel 😅Men det har været helt fantastisk at have alle de forskellige måder at takle tingene på, at man kan vælge hvad der passer specielt godt til en, så jeg er optimistisk, stadig en smule utålmodig – men jeg ved også at jeg ikke har haft en snert af noget som helst angst eller angstanfald siden foråret og det er jo helt fantastisk ! Men ja der er lige nogle lag endnu, der skal arbejdes med

Michelle Sygeplejerske 27

Angst / vejrtrækning

Hej Elise, Det går ret fint med at rationalisere mine tanker. Det der med at sætte alting i perspektiv. Jeg har fået et afslappet forhold til min vejrtrækning. Igår så jeg en forfærdelig dokumentar om syrere, der sad i en flygtningelejr. Der var et klip, hvor de sad rundt om et bål og grinede og sang.. det satte min angsttanker lidt i perspektiv.. og jeg følte igen, at det blev lettere at adskille det jeg kan og gør og mine tanker om vejrtrækningen. Giver det mening?

Katrine Socialpædagog 23 år

Angst / Sygdom

Vil bare fortælle at det går rigtig godt. Jeg kører øvelserne igennem hver gang min hjerne fortæller mig at jeg skal tjekke – og det virker!!! Samtidig glæder jeg mig til at skulle på ferie. Jubii!

Sikke en tur jeg har været igennem, og hvor er det sejt at jeg nu er så tæt på målet om at komme over på den side og mærke angstfriheden. Det er virkeligt befriende for mig at kunne leve livet i glæde, overskud og frihed og kunne være tilstede og være nærværende for min familie som betyder alt for mig. 10 år er nu gået hvor jeg har brugt så meget energi på angsten, jeg er glad for at jeg har fået vendt det og nu kan bruge energien på familien, mig selv og det jeg selv vælger og holder af. Jeg ved mine øvelser hjælper helt enormt meget og at jeg kan finde ro, ved at læse dem igen og igen – jeg er så tilfreds med at jeg næsten har knækket koden og er fri for angsten. Jeg ved også at jeg lige har haft et dyk men jeg er nu igen er på rette vej, takket være Elise, øvelserne og min kamp for at nu skal det være….. 

Kh Line Børnehaveleder 39 år

Angst / kvalme opkastning & social

Hej Elise ❤️Jeg synes det går rigtig godt. Jeg har flere gange været med mine forældre ude, helt uden taske. Jeg føler mig meget “nøgen” når jeg tager afsted uden, men ikke pga. ubehaget.

Jeg har blandt andet været i Ikea, hvor jeg kun lige havde en lille frysepose i min pung. Vi sad både oppe i kantinen, og tog elevatoren helt ned i bunden efterfølgende. Jeg bed mærke i, at jeg slet ikke havde det jag i maven jeg plejer at få, når jeg tager elevatorer. Har altid været meget bekymret for at den skulle stoppe. Og det var ikke muligt for mig at “snyde” da min mor heller ikke havde sin egen taske med 🙂

Udover det har jeg besøgt et par venner og er ellers godt kørende med de små opgaver. 

Går det godt hos dig?

Knus Pernille

Hej Elise! Jeg er ked af, at jeg ikke lige fik svaret på dine sidste beskeder. Jeg har haft godt travlt siden April, og så har jeg været lidt bekymret for at læse Trello igennem, da jeg er bange for at få revet op i nogle gamle følelser. Jeg tænker, at det er helt skørt at have det sådan – men jeg har simpelthen fået det så meget bedre, at jeg samtidig er bekymret for at det skulle gå baglæns.

Når jeg tænker over, hvordan jeg har fået det bedre, sammenligner jeg det lidt som når man få et sår – jeg har det som om såret endeligt er ved at hele. Jeg har aldrig haft det sådan før 

Sidst jeg gav updates, skrev jeg lidt om at jeg kunne begå mig i Køge, Ringsted osv. uden taske – men i dag har jeg været til Copenhagen Marathon som tilskuer og begået mig i det meste af indre by, samt spist på restaurant helt uden taske – og jeg har ikke følt ubehag en eneste gang. Jeg er så stolt og glad.

Jeg har ikke fået prøvet toget endnu, men jeg går tit at tænker og føler mig frem til, hvordan jeg mon ville have det hvis jeg tog toget i dag? Jeg føler mig ikke specielt skræmt ved tanken – dog en smule nervøs.

Hej Elise, tak for de meget fine ord ❤️ Det gør mig så glad, at jeg læser det igen og igen 😀

Jeg har søgt nogle forskellige jobs, og er nu blevet vikar. De her dage går jeg og venter på at gå lov at starte et vikariat op i Faxe, hos Haribo. Hvis alt går som forventet, er planen at spare op til en lille Up! og så komme afsted til Odense næste år, for at studere. Jeg tager højst sandsynligt min kammerat Markus med, så det hele ser meget lyst ud. 

Tak for alt du har gjort for mig 👍

Jeg mærker stadig min ubehag, men det har ikke den store betydning for mig lige nu. Jeg har mange dage uden min taske, og så et par enkelte fordi hovedet lige spiller et lille pus.

Den video du har givet mig, er rigtig god. Send endelig en mere, hvis du har en liggende!

Mange knus Pernille 🙂

Pernille IT studerende 24 år

Referencer coaching

Hej Elise

Gør dit fokus endnu klarere.

Jeg har over en længere årrække kommet tilbage til Elise, fordi hun er den eneste jeg har mødt, som på trods af 1-2-3 timers samtale og coaching, efterlader mig med en eller to klare sætninger, som jeg kan bruge og huske i mange år efter.

Ned og op med stress.

Jeg stødte på Elise via mit arbejde først gang, da jeg blev ramt af stress. Det tog hende 2 sessioner at finde frem til, hvad der udløste min stress, og jeg var forholdsvist hurtig tilbage på arbejde. Men denne gang med en klar forståelse af hvad der kunne udløse stress hos mig. Denne viden har jeg kunne bruge aktivt i alle mine arbejdsvalg. 

Mentor i ledelse.

Som leder har jeg brugt hende til at hjælpe mig med at få overblik over mit salgs team. Hvordan skulle jeg motivere den enkelte og på samme måde har jeg, igennem Elises coaching og klarsyn, haft nogle nøgle ord til hver medarbejde, som jeg kunne bruge til at lede dem, og give dem mere arbejdsglæde.

Privat – work life balance.

Senest har jeg haft brug for Elise i forbindelse med et evt jobskifte.  Jeg  har udfordringer som mange andre med børn, ambitioner og økonomi, som skal gå op i en højere enhed.  Endnu engang fik hun guidet mig igennem på et par timer, hvor vi kom vidt omkring, og som alligevel endte med en klar løsning, der rustede mig til at kunne gå i gang med jobskifte og vide, hvad jeg ville have.

Hovedsagelig ser jeg følgende styrker ved Elise, og vil til enhver tid kunne anbefale hende til store og mindre forløb.

Efter enhver samtale er jeg altid gået derfra lettere og positiv
Det er som om duggen blev vasket af brillerne.
Ord eller sætninger, som er unikke og gyldige og vigtigst; nemme at huske i flere år.


Line Business Development Manager 35 År

Hej Elise,
Jeg vil gerne sige tak for den indsigt og utroligt store oplevelse du bidrog til i Mexico. Det var langt over forventning, og jeg havde helt sikkert stadig siddet fast, hvis det ikke var for det. Det gav mig overblik over ting jeg har spekuleret over længe men ikke kunne italesætte, og det skyldes uden tvivl din person og kompetencer.
Det var faktisk svært at komme hjem og lande igen. Vi talte meget om under rejsen, om vi mon glemte vores redskaber når vi kom hjem, men tvært imod. Det har været umuligt at falde tilbage i dårlige vaner, fordi det blev så gennemarbejdet.
Det var lidt fra mig 🙂 Et stort tak skal det lyde! Hvis du kan bruge noget af det som feedback til din hjemmeside eller andet er du selvfølgelig velkommen til det.


Jeg håber du har det godt.


Mange Hilsner fra 
Maiken Sales Manager 29 år

Hej Elise.
Her kommer lige det jeg har tænkt, når jeg har tænkt på dig og din coaching, håber det kan bruges:
“Sprudlende, energisk, tålmodig, rolig, eftertænksom, glad, positiv, respektfuld, udfordrende, ‘medetglimtiøjet-provokerende’, hjælpsom, kærlig, humoristisk og ærlig. Disse ord fylder mit hoved, når jeg tænker på din coaching og dig som person. Du formår på en kærlig, men respektfuld måde, at udfordre og provokere min måde at tænke på, så jeg bliver klarover, at mine tanker ikke er sandheden og på den måde, hjælpe mig til min egen udvikling. I dit selskab kan emnet være tungt og trist, men stemningener altid god.”
Jeg håber du kan bruge overstående. Det er meget ærligt og jeg ville uden tøven, anbefale dig til alle jeg kender.
Snakkes på skype om lidt smile-humørikon


Mvh Lene Sygeplejerske 32 år

Jeg har siden min ansættelse som Sales Manager Elise Breinholt som min personlige coach. I Elise har jeg fået en sparringspartner, der har givet mig hjælp til at vende alle de ledelsesmæssige problemstillinger, jeg kommer ud i. Elise har en formidabel evne til at få mig til ”at se løsningen”, jeg får omformuleret mine tanker, og ikke mindst får jeg sat mig selv som leder i perspektiv.

Elise er en meget tillidsvækkende og empatisk person, der forstår at opbygge den personlige kontakt, der gør det let og ubesværet for mig at få formuleret selv de vanskeligste problemstillinger på det mere personlige plan, og ikke mindst få lagt strategi for en mulig løsning. Det uanset om den er rettet mod en arbejdssituation eller rettet mod mine personlige problemstillinger. Gennem Elises spørgsmål kommer jeg selv frem til en løsning, der altid passer fint til mig. Jeg går fra vores sessioner med positiv energi, fuld af gå-på-mod og med nye indgangsvinkler til jobbet og livet i al almindelighed.

Forløbet har foreløbig varet 2 år – De positive resultater, jeg har opnået, har været tydelige både for mig selv, min chef, medarbejdere og kollegaer. 

Jeg kan på det varmeste anbefale Elise som en engageret, seriøs og meget dygtig coach. 

Hun har været guld værd for mig

Helle Sales Manager 49 år

Hej Elise,

“Elise formår, at videreformidle og coache med en indlevelse og entusiasme sjældent set lige. Hun stiller de rigtige spørgsmål samt giver redskaber, som ingen tidligere har anbefalet mig, men som i den grad har virket for mig!”

Venlig hilsen/Best regards,

Lene Solution Specialist 32 år