Vil du have mere overskud i hverdagen?

Din hjerne er fantastisk!

Og rummer næsten uendeligt meget potientiale for udvikling. Mindgrowth er baseret på viden om, at dine tanker påvirker din hjerne, – og din hjerne påvirker påvirker dine tanker.

De tankebaner du har, kan ændres så din hjerne påvirker din krop, din trivsel og følelse af glæde med gode signalstoffer. Signalstofferne kan både have positiv, – men også negativ effekt på dit velbehag og dine følelser. Det er den effekt vi heldigvis kan lære at påvirke gennem træning.

Med indsigt i hvad der bringer lige præcis dine tankemønstre i den rigtige retning, kan du få en opadgående spiral. Og på sigt stoppe den nedadgående spiral og opslidende tanker som f.eks. bekymringer, der går i selvsving.

Den bedste læring kender hjernens behov.

Hos os arbejder vi ud fra at tankerne skal have passende forstyrrelser for at kunne ændres. En hjerne der er overloaded med for meget nyt på en gang, har svært ved at udvikle sig. Derfor skal udfordringerne ske i passende doser, med et sprog der bidrager til det der skaber ro og overblik. Du bliver ikke talt efter munden men oplever respekt for at de problemer du oplever, har en logisk og forståelig oprindelse. De spørgsmål vi stiller dig og den viden vi præsenterer dig for, – er kærligt forstyrrende og seriøs og samtidigt med humor og glimt i øjet.

Dette indlæg blev udgivet i Virksomheder og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *